Menu

Tips på olika båtmässor i Sverige

boat fairs in SwedenSverige har en fantastisk arkipelag och underbart sjöliv så det är inte att undra på att svenskar älskar att fiska. Sjöar, floder eller öppet hav; var och en har sina preferenser och för att få tag på den allra bästa båten som passar ens behov, smak och plånbok är det bra att gå på någon av landets olika båtmässor.

På den här sidan kan du läsa om vad man bör tänka på vid inköp av fiskebåt, liksom vilken utrustning som man behöver och vilka olika typer av modeller som finns på marknaden. Du kanske är en glad amatörfiskare som helst håller dig på insjöar? Eller är du en djuphavsveteran som vill ha en stark motorbåt som kan ta dig till de stora firrarna på den öppna böljan blå?

Göteborgs båtmässa är ett av årets stora event och tiotusentals besökare söker sig hit för att se det allra senaste inom båtvärlden. Här får man inte bara se på båtar utan även utrustning och teknologi och det finns restauranger och aktivitetsrum för barn. Man lägger också mycket vikt på en redig know-how och bland föreläsarna återfinns sanna veteraner.

Mässan Allt för sjön äger rum i Älvsjömässans lokaler alldeles utanför Stockholm och precis som i Göteborg presenterar man här ett varierande program med demonstrationer och föreläsningar om allt som har med båtvärlden att göra.

Allt på sjön i Gustavsberg är också en mycket populär båtmässa som öppnade portarna för utställare och båtfantaster år 2011. Hit kommer branschens alla bästa och man kan se hundratals segel- och motorbåtar liksom lära sig en hel del nytt vare år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *