Menu

Världens bästa fiskebåtar

The world's best fishing boatsMiljontals människor världen över fiskar regelbundet av många olika anledningar. För den som gjort fisket till en livsstil, hobby eller tävlingsgren är valet av båt avgörande för den ultimata upplevelsen. Här kommer en lista på några av världens bästa båtar anno 2017.

Superfisherman

Detta är en utomordentlig båt för insjöfiske och den är både stadig att sitta i och har en djup hull som gör båten säker. Denna motorbåt passar både för familjer som proffsfiskare och har tre fiskesäten med tillhörande fästen. Det finns plats för upp till sex personer på båten och den är utrustad med sonar och en effektiv trollningsmotor.

Select

Select är en mindre aluminiumbåt för fyra personer (varav två fiskare) som är mycket väl anpassad efter fiskarens behov. Den har sonar, vinyltäckt cockpit och en bra trollingmotor och är så smidig i storlek att man lätt kan ta sig utmed smalare vattendrag,

Quicksilvers 690 Arvor

En extremt välanpassad fiskebåt för offshorefiske som är varje fiskares dröm. Man har perfekt sikt åt alla håll, en mycket bra trollningmotor som kompletterar båtens egna dieselmotor som går upp till 21 knop och inte slits av trollingen. Båten har hytt, badplatta och en fantastisk sittbrunn liksom ett stadigt fördäck att fiska från.

Activ 805 Pro Fish

Även denna båt kommer ifrån Quicksilver och är den hårdföre proffsfiskarens perfekta skuta. Det finns gott om utrymme för ett flertal personer att fiska bekvämt och man har en mycket bra fiskekonsol där man bland annat kan preparera fångsten. Hela båten känns bekväm och den är väl designad för att man skall kunna avnjuta sin infångade middag i total komfort.

Nordic Tug 44

En modell som är större än de andra och designad i lite retrostil; man förväntar sig nästan att Popeye skall dyka upp när som helst. En komfortabel båt med en bra flybridge och möjligheter både till höga hastigheter liksom trolling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *